بیماری سلیاک و مواد غذایی Fundamentals Explained
بیماری سلیاک و مواد غذایی Fundamentals Explained
Blog Article
تهران، خیابان دولت، خیابان شهید عین آبادی، پلاک ۴، طبقه اول، واحد ۲
بنابراین افرادی که به بیماری دیابت مبتلا هستند لازم است که برای بیماری سلیاک مورد آزمایش قرار بگیرند.
نکته مهم: از دادن مواد غذایی که خطر خفگی به دنبال دارند، مانند دانههای انگور و هات داگ به کودکان نوپا اجتناب کنید.
اگر چه نشانه های این بیماری با حساسیت به گلوتن مشابه است، اما متفاوت هایی بین این دو بیماری وجود دارد. به منظور آشنایی بیشتر با علائم، روش تشخیص و درمان بیماری سلیاک در کودکان تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
آزمایش خون معمولا در افرادی انجام می شود که علائم خاصی ندارند و نزدیکان آنها به این بیماری سلیاک مبتلا هستند.
هنگامی که روده بهبود یافت، بدن دوباره قادر به جذب مناسب مواد مغذی از غذا است.
○ برخی از غلات، از جمله برنج، آمارانت، کینوا و گندم سیاه
هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.
چربی هضم نشده در مدفوع می تواند موجب زرد رنگ شدن مدفوع شود. وجود چربی هضم نشده در مواد زائد بدن، همچنین موجب ایجاد کف بر روی مدفوع می شود. بیماری سلیاک
● گذشته از سوءتغذیه، بیماری سلیاک همچنین می تواند باعث آسیب به روده بزرگ و آسیب جزئی تر به سایر اندام ها شود.
همچنین این امکان وجود دارد که سوء جذب دیگر دلیل مدفوع شناور باشد. در این صورت، سایر ناهنجاریهایی که قبلاً ذکر شد، مانند یبوست خفیف نیز ممکن است وجود داشته باشد.
اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون رنگ مدفوع در بیماری سلیاک میکند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین میکند.
برای تنظیم رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان نوپا بایستی با پزشک کودک و متخصص تغذیه مشورت کنید، تا برنامه ای مغذی و سالم برای او داشته باشید.
● پزشک اغلب می تواند بیماری سلیاک را با در نظر گرفتن سوابق پزشکی فرد و خانوادگی وی و تجویز آزمایشاتی مانند آزمایش خون، آزمایش ژنتیک و بیوپسی تشخیص دهد.